Årsmötesreportage

140326 Smörgåstårta inmundigas efter årsmötet i Rågsvedens bystuga.
Från v: SM4UKM, SM4BBJ, SM4SCG, SM4ULL, SA4BHE, Fredric G, SM4KEY och bakom kameran SM4EFE.

130321 Årsmötet i Rågsvedens bystuga. Runt bordet från vänster:
TOT, SCN, YPI, SCG, ULL, KEY, BBJ, EFE, TIV.

120322 Hade vi årsmöte i Äppelbo Värdshus. Nedan en bild från middagen.
Fler bilder under länken bildgalleri.

Torsdagen den 23/3 2006 hölls årsmöte i Lärcentrums lokaler i Saltvik, Vansbro. Efter kort information av Oskar Lundgren (tidigare säkerhetschef för Vansbrosimningen) om Lärcentrums verksamhet hölls årsmötet. SM4BBJ valdes till klubbordförande eftersom ULL önskade stiga åt sidan efter många år på posten. SM4MHA tilldelades vandringspriset och fotografen Anders Wästhed visade bilder och berättade från en resa han gjort till Kanada för att fotografera isbjörnar.

SM4MHA tar emot vandringspriset av TZU. Nye ordföranden SM4BBJ bredvid fotografen Anders Wästhed.

Alla närvarande: Stående fr v TOQ, SCN, TIV, Johan Ekeheien, MHA, ULL, BBJ, UKM. Sittande UEC, SCG, TZU, EFE.

Tisdagen den 22/3 2005 hölls årsmöte i brandstationens teorilokal i Vansbro. Efter sedvanliga mötesförhandlingar tilldelades SM4TZU, Arne, klubbens vandringspris som han därmed har äran att förvalta under ett år. Därefter inmundigades smörgåstårta och sedan var det dags för SM4DLS, Gustav, att berätta om sitt liv som radioamatör med bl a alla de kontakter han haft med världsomseglande segelbåtar.
sm4tzu.jpgsm4dls.jpg

arsm_05.jpg
Samtliga mötesdeltagare - stående fr v: SM4EFE, SM4TZU, SM4TOQ, SM4CQQ, SM4YVI, SM4BBJ, SM4DLS, sittande SM4KEY, SM4UKM, SM4ULL, SM4UEC, SM4SCG, SM4TIV

SK4WV hemsida